Hollands kampioenschap

Zaterdag 12 augustus wordt het Hollands Kampioenschap gehouden in Zegveld. Een wedstrijd waarin de beste springers van Holland tegen elkaar strijden om de titel ‘Hollands Kampioen(e)’. Het belooft een spannende strijd te worden! De openingsceremonie hoopt te beginnen om 13.45 uur , waarna om 14.00 uur de wedstrijd begint. Alle deelnemers worden dus om 13.45 bij de schansen verwacht.

Tussen de voorronde en de finale zal er een korte pauze worden gehouden van 10-15 minuten, zodat alle finalisten zich klaar kunnen maken voor de finale.

Fiets ‘m erin

Na afloop van de wedstrijd wordt het spel ‘fiets ‘m erin’ georganiseerd. Dat is een spel waarbij het de uitdaging is om over een balkje over de sloot te fietsen. De balk zal in het zandbed steeds smaller worden, waardoor het steeds moeilijker wordt om de fiets op de balk te houden. Degene die het verst weet te komen, ontvangt een mooie prijs! Dit spel is voor iedereen; voor springers en voor publiek. Neem dus uw/jouw extra setje kleding mee. Opgeven is gedurende de hele zaterdag mogelijk bij ‘de cateringdames’.

Gedurende de hele dag zullen de cateringdames en de barbecue- en frituurkoningen zorgen dat er voldoende te eten en te drinken is.  Daarnaast worden er blokjes kaas uitgedeeld. Ook is er voor de kinderen een springkussen. Kortom: Het belooft een sportieve en gezellige dag te worden; voor springers en voor het publiek!

Volg ons op Facebook: